Op 08 februari 2023 is een nieuwe EHBO cursus gestart met 10 enthousiaste deelnemers. De cursus, gegeven door onze ervaren instructeur, richt zich op het verstrekken van essentiële eerste hulpvaardigheden en kennis aan de deelnemers. Bij de praktische oefeningen maken de deelnemers gebruik van lotus slachtoffers.

De deelnemers zullen leren hoe ze snel en effectief kunnen handelen in noodsituaties en hoe ze verwondingen kunnen behandelen totdat professionele hulp arriveert. Ze zullen ook leren hoe ze reanimatie uitvoeren, hoe ze verstikking herkennen en behandelen en hoe ze de vitale functies van een persoon kunnen controleren.

De cursus is ontworpen om de deelnemers vertrouwd te maken met de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om snel en effectief te handelen in noodsituaties. Het is een geweldige gelegenheid voor mensen om zich voor te bereiden op onverwachte situaties en om zich gerust te voelen dat ze de juiste vaardigheden hebben om te helpen bij een noodsituatie.

De deelnemers zijn enthousiast over de cursus en kijken ernaar uit om hun nieuw verworven kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. Ze hopen dat ze ooit in staat zullen zijn om iemand het leven te redden met de vaardigheden die ze hebben opgedaan tijdens de cursus.