EHBO Opleidingen

Op dit moment worden door de KNV EHBO-Wildervank de volgende opleidingen verzorgd:

Voor deze cursussen geldt een open inschrijving. Startdata zijn altijd onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Een ieder die zich ingeschreven heeft, ontvangt een bevestiging van inschrijving. Inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Alle opleidingen worden op werkdagen tussen 19:30 en plusminus 21:30 uur gegeven in Dorpshuis Bijleveld, v Delftstraat 45 in Wildervank.

De cursusprijzen zijn inclusief lesmateriaal en materiaal.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw (aanvullende) zorgverzekering kunt u wellicht een deel van de cursuskosten door uw zorgverzekeraar vergoed krijgen. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar of lees de polisvoorwaarden hierop na.

Al in het bezit van een EHBO diploma?

Indien u al in het bezit bent van het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis, dient u dit geldig te houden door het bijwonen van vervolglessen. Deelname aan vervolglessen is gratis voor leden van de EHBO-vereniging Wildervank. Alleen voor herhalingslessen Reanimatie/AED-bediener betaalt u apart.

Indien u geen volledige EHBO-opleiding heeft gedaan, maar u bent wel in het bezit van een certificaat Reanimatie/AED-bediener, dan kunt u deelnemen aan herhalingslessen Reanimatie/AED om de geldigheid van uw certificaat te verlengen. Hiervoor is geen lidmaatschap van de vereniging vereist; wel betaalt u voor elke les.