Wandelletsel

Wilt u weten hoe u wandelletsel op de juiste manier kunt behandelen en voorkomen? Schrijf u dan nu in voor onze cursus EHBO bij wandelletsel!

Deze cursus is geschikt voor iedereen die in het bezit is van een geldig EHBO-diploma en regelmatig in aanraking komt met wandelletsel, of gewoon meer wil leren over de behandeling van blaren. Tijdens de cursus leert u hoe u blaren op hiel, teen en bal van de voet op de juiste manier kunt afplakken. U oefent hierbij op elkaar, zodat u met vertrouwen en kennis van zaken aan de slag kunt.

De cursus duurt twee avonden van ca. 3 uur en er wordt les gegeven aan maximaal zes cursisten tegelijk, zodat u voldoende persoonlijke aandacht krijgt. De kosten voor deze cursus bedragen € 45,- per persoon, inclusief lesmateriaal en moduleverklaring Wandelletsel van het Nederlandse Rode Kruis (NRK).

Na afloop van de cursus ontvangt u een moduleverklaring Wandelletsel van het NRK. Let op: certificaten Wandelletsel worden door Het Oranje Kruis niet meer bijgeschreven op het diploma Eerste Hulp.

Schrijf u nu in voor onze cursus EHBO bij wandelletsel en wees goed voorbereid op mogelijke wandelletsel situaties!