Evenement organiseren?

U gaat een evenement plannen en wilt graag ondersteuning van goed opgeleide EHBO’ers. De KNV EHBO Wildervank staat voor u klaar.

Bij de meeste evenementen is EHBO-ondersteuning verplicht en wordt dit op de afgegeven vergunning vermeld.

Onze vereniging werkt met een groot aantal vrijwillige EHBO'ers die bij uw evenement ingezet kunnen worden. Onze vrijwilligers zijn goed opgeleid en gemotiveerd. Zij zijn met prima materialen en communicatiemiddelen uitgerust. Daarnaast worden onze vrijwilligers extra geschoold, in het bijzonder gericht op het verlenen van diensten tijdens evenementen. Te denken valt aan muziekevenementen, sportevenementen etc. Wij kunnen de EHBO volledig voor u verzorgen, of het nu binnen- of buitenactiviteiten betreft. Onze vereniging heeft ook de beschikking over een EHBO-tent die op uw verzoek kan worden ingezet, zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Verder zal er door onze vereniging (afhankelijk van het aantal EHBO’ers) een onkostenvergoeding worden gevraagd.

Wist u dat u ons o.a. kunt vinden op o.a. de volgende evenementen in de gemeente Veendam:

•          Evenementen georganiseerd door Bogdike
  •          Schoolsport evenementen
  •          Borgerswold Classis
  •          Straten volleybaltoernooi
  •          Indoor soccer toernooi
  •          Kerstmarkt
  •          Pruiverij
  •          Groten en kleine omloop van de Veenkoloniën
  •          Veendammer turftocht
  •          Evenementen van The Blokes, Daring, Veendam1894,VV   Wildervank
  •         Oktoberfeest in indoorcentrum Veendam

Meld gerust uw evenement aan via het contact  e-mailadres. Onze evenementen-coördinator of de secretaris zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.